Om oss

Om oss

Två vänner startade en e-handelsbutik för två år sedan. De hittade premiumprodukter till överkomliga priser och byggde upp en lojal kundbas. De flyttade till en butik i en galleria i Borås för att visa upp sina produkter. Butiken har blivit en gemenskapsknutpunkt. De är stolta över sin resa och prestationer, och har hjälpt andra att hitta fantastiska produkter och spara pengar.

VARFÖR VÄLJA OSS

Snabb leverans

DB Schenker erbjuder snabb och pålitlig leveranstjänst på bara 1-2 arbetsdagar för att säkerställa att dina paket och försändelser anländer i tid. Fri leverans för beställningar över 1000 kr.

Shoppa nu. Betala med Klarna.

Köp det du älskar med Klarna. Det är precis som shopping ska vara – enkelt, säkert och roligt.Klarna använder en lång rad av förebyggande och övervakande system och processer för att skydda din information och förhindra olika typer av bedrägeriförsök.

Online Support 24/7

Vi erbjuder 24/7 chattstöd för kunder och potentiella kunder. Vårt team ger förstklassig kundservice och snabba lösningar på problem. Vi värderar kunder och är alltid tillgängliga för att hjälpa till. Kontakta oss när som helst.