Retur & reklamation

Retur

Du har rätt att returnera alla ordrar som köpts via vår hemsida inom 14 dagar från inköpsdatum- förutsatt att varan och dess förpackning är i nytt oanvänt skick. Vi skickar ut förbetald och utskriven fraktsedel så att du som kund enkelt kan returera produkter till oss. Du ansvarar dock för att packa produkten på ett säkert sätt samt att förpackningen försluts korrekt. Vid förlorad försändelse tillämpas fraktbolagets rutiner.

 

Notera att returkostnaden kommer att dras av från din återbetalning. Om en vara blivit skadad under transport behöver du som kund kontakta oss inom 14 dagar för att informera oss kring detta så hjälper vi dig vidare.

Reklamation

Vi gör noggranna kontroller av alla våra produkter. Men ibland kan det hända att produkter från våra leverantörer i enstaka fall inte fungerar. Om du upptäcker att din produkt har ett tillverknings- eller materialfel, kontakta oss gärna på info@mfive.se. Det är ytterst viktigt att mejla tydliga foton på både produkt och yttre emballage till oss för att vi ska kunna gå vidare med ärendet. I annat fall kan vi inte godkänna ärendet och därmed återbetala produkten.

Garanti

Under garantiperioden har du rätt att reklamera produkter för tillverkningsfel samt för fel som upptäckts efter normal användning. Notera att fel som är orsakade av felaktig eller ovarsam hantering ej omfattas av denna reklamationspolicy. Att använda tillverkarens produktgaranti är det absolut snabbaste och bästa sättet att få sin enhet reparerad eller utbytt. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig direkt till en auktoriserad verkstad som har ett samarbete med tillverkaren.

 

MFIVE lämnar 1 års garanti från fakturadatum att våra produkter i allt väsentligt fungerar i enlighet med vår produktbeskrivning och att våra produkter är fria från materialfel vid leverans. Definitionen av ett ursprungligt fel är att felet har funnits redan vid leverans och att användaren inte har kunnat påverka felet, samt att felet inte beror på exempelvis slitage, onormal användning, vanvård eller någon form av yttre påverkan (exempelvis tapp- eller vätskeskador). Din faktura gäller som garantibevis.